pmc-pipe-herokuva-palvelut
Palvelut aina aikataulussa

Oikea toimitus, oikeaan aikaan

Tarjoamme monipuolisesti teollisuuden putkistoihin liittyviä palveluita, aina ammattitaidolla ja alan vaatimusten mukaan. Asennus- ja huoltotöiden lisäksi huolehdimme tarvittaessa myös putkijärjestelmien ja laitteiden materiaalihankinnoista.

Sinua palvelee pätevä, kotimainen henkilöstö, joka toimii nykymääräysten mukaisesti ja vuosien kokemuksella. Jokainen putkitusratkaisu toteutetaan aina PED-direktiiviä noudattaen. Lisäksi voimme valmistaa A–G-moduuleiden painelaitteita ja putkijärjestelmiä joko itsenäisesti tai kolmannen osapuolen valvonnassa. Hitsaustyöt suoritamme WPS-standardihitsausohjeiden mukaisesti materiaaliryhmissä 1.1, 1.2, 5.1 ja 8.1. Kouluttaudumme tarvittaessa uusissa materiaaleissa ja toimintamalleissa, jotta voimme tarjota yhä monipuolisempaa ja laadukkaampaa palvelua asiakkaillemme.

Teollisuusputkistojen asennus

Olemme erikoistuneet erilaisten teollisuusputkistojen asennukseen, huoltoon ja ylläpitoon. Järjestämme myös putkistojen materiaalihankinnan näin sovittaessa.

Asennamme ja muokkaamme putkijärjestelmiä teollisuuden toimintojen uustuotannossa sekä modernisoinnissa. Urallamme olemme toteuttaneet projekteja muun muassa vesi- ja lämpöputkistojen, hydrauliikan, säätöputkistojen, höyry-, lauhde- ja hönkäputkistojen sekä paineilma- ja ilmaonottoputkien parissa.

Putkistojen huolto ja ylläpito

Putkijärjestelmien huolto ja kunnossapito on ensisijaisen tärkeää teollisuusympäristöissä. Hoidamme sekä kunnossapitoseisakit että juoksevat korjaustyöt. Paikallisena toimijana ketteryys ja joustavuus on ehdoton vahvuutemme: huolto toimitetaan viivyttelemättä silloin, kun huoltoa tarvitaan.

Laiteasennukset ja säiliöt

Putkistotöiden lisäksi toteutamme teollisuusputkistoihin ja muihin teollisuuden järjestelmiin liittyvien laitteiden asennuksia ja kunnossapitoa. Kokemusta omaamme esimerkiksi erilaisten pumppujen asennuksista.

Toimitamme putkistojen asennuksien ja modernisointien ohessa myös putkijärjestelmiin liittyviä PED-painelaitedirektiivin mukaisia säiliöitä.

Eristykset ja telineasennukset

Suoritamme asiakkaan toiveiden mukaan myös putkijärjestelmien eristykset sekä työtilojen telineasennukset omissa projekteissamme. Pyrimme lisäämään kunkin projektin kustannustehokkuutta avaimet käteen -periaatteella.

Ammattitaidolla toteutetut eristykset tukevat putkiston kestävyyttä ja turvallisuutta sekä optimoivat koko järjestelmän suorituskykyä. Laadukkaat telineratkaisut takaavat osaltaan turvalliset työolosuhteet kaikille alueella liikkuville ja näin myös tehostavat työskentelyä.

    Ota yhteyttä