pmc-pipe-herokuva-tyopaikat
Töihin meille

PMC-Pipe

PMC-Pipe Oy on vuonna 2004 perustettu teollisuuden putki- ja laiteasennuksiin erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsee Kouvolassa ja palveluksessamme on tällä hetkellä reilut kymmenen ammattilaista. Toimimme koko Suomen alueella ja asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä mm. metsä-, prosessi- ja kemianteollisuudesta sekä energiantuotannosta.

Etsimme ja palkkaamme jatkuvasti osaavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa. 

Odotamme hakijoiltamme pätevyyttä alalle joko koulutuksen tai kokemuksen kautta sekä valmiutta työntekoon nykypäivän määräysten ja vaatimusten mukaisesti. Arvostamme hakijoissamme luotettavuutta, ahkeruutta, vuorovaikutustaitoja ja laadukasta työn jälkeä.

Vastapainoksi tarjoamme monipuoliset työtehtävät teollisuuden huipulla, asianmukaisen palkkauksen, sekä kouluttautumis- ja erikoistumismahdollisuuksia alan kehityksen ja omien mielenkiintojesi mukaan. Lisäksi saat tueksesi rennon ja ammattitaitoisen työporukan sekä laadukkaat työvälineet.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme tai lähetä avoin hakemus!

Avoimet työpaikat

Teollisuusputkiasentaja

Etsimme tiimimme vakituiseksi jäseneksi ammattitaitoista putkiasentajaa, jolla on kyky toimia myös teollisuuden ympäristöissä. Työtehtäviisi kuuluu putkijärjestelmien asennukset, muokkaustyöt ja modernisoinnit sekä huollot niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

Sinulla on luonnollisesti vahva työtausta ja/tai alan koulutus. Työn liikkuvuus edellyttää B-ajokorttia, kuorma-autokortti katsotaan eduksi. Vaikka teemme pääsääntöisesti päivätyötä, odotamme sinulta joustavuutta ja valmiutta myös päivystysluonteiseen työhön.


Edellytämme:
– Työkokemusta ja/tai LVI- tai metallialan koulutusta

– Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä hätäensiapukorttia
– B-ajokorttia, C/E-kortti on eduksi
– Kuvienlukutaitoa

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Hae paikkaa

Putkiluokkahitsaaja

Haemme nyt joukkoomme pätevää hitsaajaa, joka tuntee putkityöt läpikotaisin. Työssäsi toimit yhdessä putkiasentajiemme kanssa erilaisissa teollisuuden yrityksissä. Toivomme, että omaat luokkapätevyyksien lisäksi myös reilusti kokemusta hitsaustöistä, eikä teollisuuden ympäristöjen tuntemisestakaan ole haittaa.

Työn liikkuvuuden vuoksi edellytämme B-ajokorttia, kuorma-autokortti on pelkkää plussaa. Sinulla on kyky työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisesti ja omaat myös halun kasvattaa osaamistasi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta odotamme sinulta joustavuutta ja tarvittaessa valmiutta varallaoloon myös työpäivän ulkopuolella.

Edellytämme:

– Työkokemusta ja/tai LVI- tai metallialan koulutusta
– Kokemusta hitsausmenetelmistä (hitsausprosessit 111 ja 141 perusaineryhmissä 1.1 ja 8.1)
– Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä hätäensiapukorttia
– B-ajokorttia, C/E-kortti on eduksi
– Kuvienlukutaitoa

– Sujuvaa suomen kielen taitoa

Hae paikkaa

    Jätä työhakemus


    Etsitkö harjoittelupaikkaa?

    Vaikka haemme pääasiassa kokeneita ammattilaisia, mahtuu mukaamme ajoittain myös tulevia osaajia. Jos olet kiinnostunut toimimaan teollisuuden putkitöiden parissa ja etsit harjoittelupaikkaa, täytä oheinen lomake ja kerro hieman kokemuksestasi ja itsestäsi. Olemme yhteyksissä mahdollisimman pian.

      Ota yhteyttä